Всяка  жена мечтае за някого с когото да има по-дълбока

...
 
Всяка  жена мечтае за някого с когото да има по-дълбока
Коментари Харесай

Признаци, че имате емоционална връзка с него

 

Всяка  жена мечтае за някого с който да има по-дълбока и прочувствена връзка. Неподправена, същинска и чиста. В сантименталните филми всичко наподобява толкоз елементарно, само че истината е, че в действителния живот е доста по-различно. И не се случва на всяка жена. Понякога прекарваш целия си живот в търсене на този човек, а различен път отказваш да вярваш, че ще го откриеш и спираш да го търсиш. Но в случай че въпреки всичко си го разкрила, ние ще ти помогнем да разпознаеш признаците, които издават, че имате мощна прочувствена връзка с него.

 

Имате си доверие

В основата на хубавичко и сполучлива връзка стои доверието. Ако връзката ви е прочувствена, ти автоматизирано се доверяваш на колегата ти, без никаква доза подозрение. е знак на почитание. И на това, че знаеш какво е най-добре за отсрещния човек.

Различни възгледи

Не се тревожи в случай че от време на време мненията не съответстват.  В никакъв случай не е наложително за всичко да мислите по еднакъв метод. Всеки един от вас има разнообразни възгледи и даже е здравословно да водите сходни полемики, несъмнено с ясно изразени причини. Иначе разногласието ви се трансформира в неправилен и в загуба на време.

Външният тип остава на назад във времето

Когато си с него, започваш все по-малко да обръщаш внимание на това по какъв начин наподобява. В началото на връзката ви ти си привлечена от външния му тип, само че с течение на времето и задълбочаването на връзките ви това стопира да те интересува. Ти към този момент си го опознала и обикнала поради него самия, не поради тялото или лицето му. Душите ви са свързани и даже най-красивият мъж на света не би изместил, тъй като за теб той е най-хубавият.

Уязвима си в негово наличие

Чувстваш се уязвима, когато той е към теб, само че това не те плаши. В случаите на прочувствено обвързване, уязвимостта е симптом на мощ, не на уязвимост. Нямаш терзание да споделяш по какъв начин се чувстваш или от какво се страхуваш, тъй като си сигурна в него и му имаш цялостно доверие.

Усещате, когато нещо не е наред

Когато нещо необичайно се случва сред двама ви, постоянно го усещаш. При прочувствената връзка интуицията работи повече. В тези случаи би трябвало да споделите един с различен какво чувствате до най-малкия подробност.

Споделяте си всичко, което ви се случва

Ако нямаш самообладание да споделиш, когато нещо ти се случи в живота, без значение дали е положително или неприятно или пък просто искаш да му разкажеш по какъв начин е минал денят ти, то сигурно прочувствената ти връзка с него е доста мощна.

Опитвате се да разберете взаимно ползите си

Един от признаците за прочувственото обвързване е да искаш да научиш за ползите на колегата си и да се опитваш да ги споделяш. Това също е и знак на почитание и по този метод ти показваш, че в действителност те е грижа за него. Дори и ползите и заниманията ви да се разграничават ще откриете баланс, тъй като връзката ви е здрава и нищо не би ѝ повлияло.

Интимността на второ място

Интимността несъмнено е значим в една връзка, само че прочувствената фамилиарност измества на назад във времето физическата. По този метод ти се свързваш доста по-дълбоко с колегата си и връзката ви е на друго равнище. Има моменти, които са доста по-емоционални от правенето на секс, като държането на ръце, целувката по челото или даже прегръдката.

 

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР